Zajączki – kajzebraty od Zbigniewa Nasieniaka

Składniki: mięso wieprzowe lub wołowe, cebula, przyprawy smakowe. Mięso należy zmielić i doprawić przyprawami. Porcje owija się w siatkę tłuszczową pobieraną z żołądka zwierząt. Tak przygotowane piecze się na oleju lub smalcu.






![Nieważne co masz, ważne czym się dzielisz. W Urban Lab wręczono medale zasłużonym krwiodawcom [FOTO i WIDEO] Nieważne co masz, ważne czym się dzielisz. W Urban Lab wręczono medale zasłużonym krwiodawcom [FOTO i WIDEO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1763990146krew-.jpg)





![Trzecia odsłona Winter Futsal Cup za nami [FOTO] Trzecia odsłona Winter Futsal Cup za nami [FOTO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1763898067photo-59-of-131-.jpg)






































Komentarze (0)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany