Styl życia23 czerwca 200818:20
Zajączki – kajzebraty od Zbigniewa Nasieniaka

0
Reklama
Składniki: mięso wieprzowe lub wołowe, cebula, przyprawy smakowe. Mięso należy zmielić i doprawić przyprawami. Porcje owija się w siatkę tłuszczową pobieraną z żołądka zwierząt. Tak przygotowane piecze się na oleju lub smalcu.
















![Plama na jezdni, złamane drzewo i pożar sadzy. Pracowita wtorkowa służba strażaków [RAPORT 998] Plama na jezdni, złamane drzewo i pożar sadzy. Pracowita wtorkowa służba strażaków [RAPORT 998] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1764154886img-20251125-082249-.jpg)







![Ognisko w Grodzie – podziękowanie dla mieszkańców i wsparcie WOŚP [ZAPROSZENIE] Ognisko w Grodzie – podziękowanie dla mieszkańców i wsparcie WOŚP [ZAPROSZENIE] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_14889134051435434871img_2128--.jpg)


























Komentarze (0)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany