Zajączki – kajzebraty od Zbigniewa Nasieniaka

Składniki: mięso wieprzowe lub wołowe, cebula, przyprawy smakowe. Mięso należy zmielić i doprawić przyprawami. Porcje owija się w siatkę tłuszczową pobieraną z żołądka zwierząt. Tak przygotowane piecze się na oleju lub smalcu.



![Budowa nowego mostu na Odrze wchodzi w kluczową fazę [FOTO] Budowa nowego mostu na Odrze wchodzi w kluczową fazę [FOTO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_176520790906-2025-12-03-obiekt-mostowy-md1-2-.jpg)
















![Jarmark u św. Antoniczka przyciągnął tłumy [FOTO] Jarmark u św. Antoniczka przyciągnął tłumy [FOTO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1765275567antoniczek-.jpg)
![Mikołajki w Nędzy pełne magii i świątecznej radości [FOTO] Mikołajki w Nędzy pełne magii i świątecznej radości [FOTO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1765196448nedza-.jpg)




![Wielki finał Bajkowego Zamku 2025 – żywa szopka, mikołajkowe fire show i przejażdżki bryczkami [PROGRAM] Wielki finał Bajkowego Zamku 2025 – żywa szopka, mikołajkowe fire show i przejażdżki bryczkami [PROGRAM] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1765356281final-bajkowego-.png)
























Komentarze (0)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany