Na dworcu jak na planie MasterChefa. Gotowanie w Stacji Młodych

W czwartkowe popołudnie na Stacji Młodych odbyły się warsztaty kulinarne.
Prawie jak na planie „MasterChefa”… W czwartkowe popołudnie na Stacji Młodych odbyły się warsztaty kulinarne, które poprowadzili dietetyk Magdalena Kopel oraz kucharz Dawid Dymel z firmy Dymel Catering Dietetyczny. Było aromatycznie, smacznie i oczywiście zdrowo!
Gotowanie na dworcu PKP? Takie rzeczy tylko ze Stacją Młodych! W trakcie czwartkowych warsztatów prowadzący pokazali młodzieży, jak przygotować zdrowy i niedrogi posiłek. Uczestnicy ugotowali obiad inspirowany azjatyckimi smakami, owocowy deser oraz wysokobiałkowy koktajl. Prowadzący podzielili się wiedzą na temat wartościowych produktów, zdrowych mieszanek warzywnych i przypraw oraz odpowiedniej, zbilansowanej diety dla młodych ludzi. Pokazali także kilka trików jak przygotować posiłki szybko. Każdy uczestnik dostał także w prezencie specjalny, pamiątkowy fartuch kucharski.
Chcesz być na bieżąco z wydarzeniami organizowanymi na Stacji Młodych? Koniecznie polub fanpage Stacji na Facebooku i na Instagramie (Stacja Młodych)! Masz pomysł na kolejne warsztaty? Daj znać: tel. +48 500 334 154, e-mail: stacja@biblrac.pl
Komentarze (0)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany