Reklama

Najnowsze wiadomości

Styl życia23 czerwca 200818:29

Polędwica z jelenia ze śliwkami, przepis Rudolfa Klimka z Rud

Polędwica z jelenia ze śliwkami, przepis Rudolfa Klimka z Rud - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl
0
Reklama

Mięso z jelenia należy przez przynajmniej dwa dni marynować (bejcować) w marynacie przygotowanej z oleju roślinnego, czerwonego wytrawnego wina, warzyw, tymianku, jałowca i vegety. Przed smażeniem na oleju polędwicę posolić, posypać pieprzem i oprószyć mąką. Śliwki w occie należy przysmażyć na oleju po czym położyć na usmażoną polędwicę.

Bądź na bieżąco z nowymi wiadomościami. Obserwuj portal naszraciborz.pl w Google News.

Reklama
Reklama
Tagi:

Komentarze (0)

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Partnerzy portalu

Materiały RTK
Regionalny Informator Ekologiczny
Dentica 24
ostrog.net
Spółdzielnia Mieszkaniowa
Szpital Rejonowy w Raciborzu
Ochrona Partner Security
Powiatowy Informator Seniora
PWSZ w Raciborzu
Zajazd Biskupi
Kampka
Fototapeta.shop sklep z tapetami i fototapetami na zamówienie
Reklama
Reklama

Najnowsze wydania gazety

Nasz Racibórz 08.08.2025
7 sierpnia 202522:29

Nasz Racibórz 08.08.2025

Nasz Racibórz 01.08.2025
1 sierpnia 202518:54

Nasz Racibórz 01.08.2025

Nasz Racibórz 25.07.2025
25 lipca 202509:25

Nasz Racibórz 25.07.2025

Nasz Racibórz 13.07.2025
18 lipca 202510:12

Nasz Racibórz 13.07.2025

Zobacz wszystkie
© 2025 Studio Margomedia Sp. z o.o.