Styl życia23 czerwca 200818:22
Świniak pieczony według Zbigniewa Nasieniaka

0
Reklama
Obrobione zwierzę jest nastrzykiwane solanką i masowane. Do wnętrza dodawany jest farsz składający się z kaszy gryczanej, mięsa wieprzowego, pieczarek, marchwi i cebuli. Brzuch jest następnie zaszywany. Pieczenie w temperaturze 95 stopni C trwa dwanaście godzin



![Służby w akcji przy Cegielnianej. Powiatowe manewry w Raciborzu [FOTO i WIDEO] Służby w akcji przy Cegielnianej. Powiatowe manewry w Raciborzu [FOTO i WIDEO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1761741813manewry-.jpg)







![W Pawłowie oddano do użytku zbiorniki retencyjne. Mają zapobiec podtopieniom wsi [FOTO i WIDEO] W Pawłowie oddano do użytku zbiorniki retencyjne. Mają zapobiec podtopieniom wsi [FOTO i WIDEO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1761757029dsc-9652-.jpg)












![Scalanie gruntów - inwestycja w rozwój wsi i rolnictwa Powiatu Raciborskiego [FOTO i WIDEO] Scalanie gruntów - inwestycja w rozwój wsi i rolnictwa Powiatu Raciborskiego [FOTO i WIDEO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1761754925dsc-7601-.jpg)


























Komentarze (0)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany