Styl życia23 czerwca 200818:20
Zajączki – kajzebraty od Zbigniewa Nasieniaka

0
Reklama
Składniki: mięso wieprzowe lub wołowe, cebula, przyprawy smakowe. Mięso należy zmielić i doprawić przyprawami. Porcje owija się w siatkę tłuszczową pobieraną z żołądka zwierząt. Tak przygotowane piecze się na oleju lub smalcu.









![Seria groźnych interwencji strażaków w powiecie. Pożary i wypadek przy słupie energetycznym [FOTO] Seria groźnych interwencji strażaków w powiecie. Pożary i wypadek przy słupie energetycznym [FOTO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1765871045598333448-900629152302961-443722479592108171-n-2-.jpg)








![Świąteczny Kiermasz w Szkole Podstawowej nr 13 [FOTO] Świąteczny Kiermasz w Szkole Podstawowej nr 13 [FOTO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1765871592image00007-.jpg)
































Komentarze (0)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany