Zajączki – kajzebraty od Zbigniewa Nasieniaka

Składniki: mięso wieprzowe lub wołowe, cebula, przyprawy smakowe. Mięso należy zmielić i doprawić przyprawami. Porcje owija się w siatkę tłuszczową pobieraną z żołądka zwierząt. Tak przygotowane piecze się na oleju lub smalcu.









![Emeryci świętowali w restauracji Raciborska. Dla seniorów zaśpiewał finalista The Voice Kids [FOTO i WIDEO] Emeryci świętowali w restauracji Raciborska. Dla seniorów zaśpiewał finalista The Voice Kids [FOTO i WIDEO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1761656995seniorzy-.jpg)









![Najbliższy wyjazd Unii zakończony pewną wygraną [FOTO] Najbliższy wyjazd Unii zakończony pewną wygraną [FOTO] - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl](photos/_thumbs/mini_1761515464gre00923-.jpg)































Komentarze (0)
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany