Zalety bycia pizzermanem!
Praca pizzera jest odpowiedzialna, ale przynosi także wiele satysfakcji. Najważniejsze, aby wytworzyć odpowiedni produkt na czas, z zachowaniem zasad sztuki kulinarnej i higieny.
Pizzer musi być poukładany i znać swój fach. Tak naprawdę nie każdy może obsługiwać piec, nie każdy potrafi wyrabiać ręcznie kilkadziesiąt ciast cienkich i grubych dziennie. Lista niezbędnych umiejętności może wydawać się nieduża, ale muszą one zostać opanowane perfekcyjnie. Natomiast odrobina praktyki i wiedzy może przynieść ogromną zawodową satysfakcję.
Jeśli lubisz tworzyć i eksperymentować z włoskim ciastem, aplikuj już teraz na stanowisko pizzermana w restauracji Brax-Ton. To miejsce z tradycjami oferuje stanowisko pracy z możliwością rozwoju wśród doświadczonego zespołu w przyjaznej atmosferze.
Co więcej, gwarantuje miejsce zamieszkania (dla osób z daleka i okolic) i doskonałe warunki finansowe. Już teraz wyślij swoje CV na adres restauracja@braxton.pl
Komentarze (0)
Komentarze pod tym artykułem zostały zablokowane.