Reklama

Najnowsze wiadomości

Styl życia23 czerwca 200818:29

Polędwica z jelenia ze śliwkami, przepis Rudolfa Klimka z Rud

Polędwica z jelenia ze śliwkami, przepis Rudolfa Klimka z Rud - Serwis informacyjny z Raciborza - naszraciborz.pl
0
Reklama

Mięso z jelenia należy przez przynajmniej dwa dni marynować (bejcować) w marynacie przygotowanej z oleju roślinnego, czerwonego wytrawnego wina, warzyw, tymianku, jałowca i vegety. Przed smażeniem na oleju polędwicę posolić, posypać pieprzem i oprószyć mąką. Śliwki w occie należy przysmażyć na oleju po czym położyć na usmażoną polędwicę.

Bądź na bieżąco z nowymi wiadomościami. Obserwuj portal naszraciborz.pl w Google News.

Reklama
Reklama
Tagi:

Komentarze (0)

Komentarze zostały zablokowane.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Partnerzy portalu

Dentica 24
ostrog.net
Szpital Rejonowy w Raciborzu
Spółdzielnia Mieszkaniowa
Ochrona Partner Security
Powiatowy Informator Seniora
PWSZ w Raciborzu
Zajazd Biskupi
Kampka
Nasz Racibórz - Nasza ekologia
Materiały RTK
Fototapeta.shop sklep z tapetami i fototapetami na zamówienie
Reklama
Reklama

Najnowsze wydania gazety

Nasz Racibórz 19.04.2024
19 kwietnia 202421:56

Nasz Racibórz 19.04.2024

Nasz Racibórz 12.04.2024
12 kwietnia 202415:22

Nasz Racibórz 12.04.2024

Nasz Racibórz 05.04.2024
7 kwietnia 202412:45

Nasz Racibórz 05.04.2024

Nasz Racibórz 29.03.2024
29 marca 202415:21

Nasz Racibórz 29.03.2024

Zobacz wszystkie
© 2024 Studio Margomedia Sp. z o.o.