Osiem nagród dla Zakładu Rzeźniczo-Wędliniarskiego Ernestyna Janety na poznańskich targach!
Zakład Rzeźniczo-Wędliniarski Ernestyn Janeta zdobył aż osiem dyplomów:
- I miejsce za devolay drobiowy w konkursie "Mięso w daniach gotowych" w grupie gotowe potrawy mięsne,
- II miejsce za golonkę z kapustą w konkursie "Mięso w daniach gotowych" w grupie gotowe potrawy mięsne,
- III miejsce za flaczki wieprzowo-wołowe w konkursie "Mięso w daniach gotowych" w grupie zestawy obiadowe złożone z mięsa, warzyw i dodatku skrobiowego,
- III miejsce za karczek dojrzewający w konkursie "Najlepszy wyrób wędliniarski w ocenie konsumenckiej" w grupie wędzonki surowe,
- III miejsce za krokiety z mięsem w konkursie "Mięso w daniach gotowych" w grupie dania mączne z dodatkiem farszu mięsnego,
- wyróżnienie za kiełbasę szefa w konkursie "Najlepszy wyrób wędliniarski w ocenie konsumenckiej" w grupie kiełbasy średnio i grubo rozdrobnione,
- wyróżnienie za wysoką jakość produktów ocenianych w Ogólnopolskich Konkursach Wędliniarskich XXI Forum Rzeźnictwa, Wędliniarstwa i Kuchmistrzostwa odbywającego się podczas Targów Polagra 2015,
- wyróżnienie za zupę rycerską w konkursie "Najlepszy wyrób wędliniarski w ocenie konsumenckiej" w grupie kiełbasy średnio i grubo rozdrobnione.
W załączniku znajdziesz wszystkie dyplomy.
fot. archiwum portalu
Komentarze (0)
Komentarze pod tym artykułem zostały zablokowane.